Services

 

Renovatie

Alles heeft een maximale levensduur, zo ook daken, kozijnen, ramen, deuren en metselwerk. Wij verzorgen zowel groot- als kleinschalige renovatieprojecten. Het renovatiewerk verzorgen we tot in de puntjes van offerte en werktekeningen tot aan het aftimmeren en schilderen, zodat we het netjes kunnen opleveren. Tijdens het hele proces denken we met u mee. Daarnaast begeleiden en adviseren we u bij de keuzemogelijkheden waar we tijdens de renovatie mee te maken krijgen.

images

Aanbouw

Wij verzorgen elk soort aanbouw aan uw woning of bedrijfspand. Het maken van een aanbouw is altijd maatwerk en wordt door ons altijd in de stijl van uw woning of bedrijfspand uitgevoerd. Wij verzorgen het hele bouwproces voor u, dat scheelt u kostbare tijd. Uiteraard verzorgen wij ook interne aanpassingen, zowel groot als klein, van het verplaatsen van een wand tot het totaal intern verbouwen van uw woning, kantoor of winkel..


Projects

Ammori afbouw specialist is een snel groeiend bedrijf. Een van mij sterke punten is dat ik mijn werk snel en grondig afwerken, ik zorg ervoor dat u niet in een bouwput of onafgewerkte verbouwing blijft zitten. U kunt erop rekenen dat de verbouwing op de afgesproken tijd klaar is met de gewenste kwaliteit. .